BaraHanna

Alla inlägg under augusti 2009

Av Johanna - 16 augusti 2009 10:47


15 - 08 - 09

Debora och Peter


Då var det det första bröllopet i min familj. Min älsta syster Debora. Det var ett jätte fint bröllop =) Med vigsel först sen öppet hus hos Peters bror och fru, där alla fick komma på fika. Och sen fest på kvällen för familj och gamla vänner och nya vänner. Det var god mat och efterrätt på festen, roligt pogramm och sen dans på kvällen. Lyckades få med mig Danny ut på golvet vilket är väääldigt svårt.


Köpte sånt inläggnings grej på mina klackskor, som man köper i skorbutiker. Satte där på mitten av fötterna som man ofta brukar få ont. Det hjälpte faktsikt. Hade skorna från elva på morgonen till ett på kvällen. Sista timmen orkade ja inte sen. Men asså de va ändå 14 tim! Bruka högst kunna ha i tre tim annars. Helt underbart. Och det satt fast med. Fast jag gick i blött gräs, grus och dansade runt lite. ..=)


Nu kommer lite bilder..

 





























































Av Johanna - 11 augusti 2009 21:00

 En vanlig dag helt enkelt...




Första provjobb dan idag på City gross. Tror det gick bra. =)  skit trött nu länge sen man jobbade känns de som =P


Bara några dar tills min syster gifter sig. Köpt klänning och en väska...haha kommer se ut som värsta uppklädda ballerina. haha. Men men. Funderade på att köpa nya skor till allt, men beslöt mig för att rensa lite i garderoben. Och hittade ett par skor som ja inte använt på vääldigt länge, men som blev ett inpuls köp bara för att ifall ja inte skulle använda om så pryder dom iallfall min förra garderob.. Jaja..Fick tvätta till klackarna lite. Använde diskmedel som verka funka till allt möjligt. Helt otroligt. Wowowo..Har rensat upp en massa skit hemma. Och speciellt min garderob, som man knappt kom i8n i innan...


Ska snart laga creps...MUMS..


Pankakssmet: 3 ägg, 4 dl mjölk, ca 3 dl mjöl, lite salt.

Stek köttfärs.

Styvning till köttfärsröran som man lägger i pankakorna: smält smör typ 50 g beror ju på hur många man är. När det smälts rör i mjöl. Och späd med lite mjölk. Krydda med valfri krydda.

Styvningen blandas med den färdig stekta köttfärsen.

 Lägg på pankakorna, rulla som rulltårta, lägg på plåt, lägg lite riven ost. In i ugn sen tills osten smälts.

Tips. Gör pankakorna först.





Av Johanna - 9 augusti 2009 16:35


KYCKLING WRAPS..


Nu kommer jag igen med ett smaskigt recept som är riktigt enkelt att göra.


Lite kyckling först och främst. Typ räkna med ca en kycling file för två pers. Beror på så klart hur mycket man äter.


Tortilla wraps, också beroende på hur många man äter men en kyckling file räcker till två tortilla bröd.


Lite stekt lök, om man vill.


Bonjour , med paprika smak. Ni vet de där runda färskost burkarna.


Riven ost..


Lite sallads blad.


SÅ GÖR DU:


Tärna kyckling filen i lagom stora bitar. Stek till dom. Peppra och salta lite grann. Stek till lök.

Låt svalna.

Lägg ut tortilla bröden. Strö på riven ost över hela. Lägg Sedan geggan i ena kanten, inte föör långt ut. lägg nån sallads blad. Rulla ihop brödet. stek sedan till på båda sidor.


FÄRDIG ATT ÄTA!





Av Johanna - 8 augusti 2009 17:02



MÖHIPPA = FLYGA


Det var en underbar flygning, med god mat fin utsikt och underbara människor. =) Vi flög över stan, över havet och landade i falkenberg...Jemima flög för första gången i sitt liv och Debbi styrde ett plan för första gången i sitt liv..


 I falkenberg så gick vi en bit mot havet..jätte fin promenad=) sen blev det då lite plockmat som ja hade fixat till. vi satt där med fin utsikt och så gick solen sakta ner på vägen tillbaka. Och flygturen hem va helt underbart vacker =)






Av Johanna - 5 augusti 2009 12:36

Soligt och härligt väder idag!




Håller på och dammsugar och tvättar min bil. Blir jätte rent och fint. Danny och pappa håller på och fixa lite me den, byter lampor m.m

GREAT!


Åh har kanske fått jobb igen, ska på arbets intervju på fredag morgon.


Och så imon kväll kommer debbes överraskning..hon gifter sig nästa vecka så ja har fixat en liten möhippa grej eller va man ska säga där vi tre stora systrar ska vara med...Vi ska flyga! Ja har bokat flygtur över halland eller vad man ska säga. Över havet och så liksom. Mellan sex och tio på kvällen, då solen kommer gå ner. Kommer bli så fint. Och så lite mat och vin till det. nice nice.  =D


 å har fått tag på en klänning med skor och väska till. Blir så kanon. Och jag och Danny ska lära oss dansa vals till bröllopet. Det kommer nämligen va dans hela kvällen ( Gustav...mobba inte danny för dansen...då kommer han inte ställa upp)


Så just nu känns allt väldigt bra =)

Av Johanna - 3 augusti 2009 22:05

Halloj Halloj


Är hemma i Osby hos familjen nu med Danny..vi åkte igår kväll. Idag så har vi bara tagit det lugnt sen åkte vi och lillsyrran Vanessa till Ikea. Blev lite fynd där som ja kommer använda till lite små fix hemma... =) Love Ikea. Har as ont fortfarande i magen efter alla köttbullar som man vräkte i sig där..

Har precis njutit av en kaffe och ska snart se på tv. Imon förhoppningsvis om de blir väder till det, skja vi åka till Åhus. Njuta av glass och köpa rökt fisk och bara gå längst hamnen.

 .................................................
...........................................


Innan i helgen 


Va på Melody club me Elleni och Alexandra i Lördes( annan syster, har sex syskon för er som inte vet) sen senare på kvällen mötte vi upp Maja, Linnea, Tabbe och Anna på morfars..mys..Har varit Marin festival i Halmstad under helgen. Har för första gången åkt rally bilarna och verkligen kommit någonstanns med bilen och inte bara runt runt rumnt..som alla andra gånger då ja inte fattat hur man körde..( ja vet....."! ) Jag, Elleni och Alexandra hade skit kul då vi körde..=) Sen så handlade jag skinn armband till mig och Danny. Skit snygga, och vi fick as många Tigerbalsam burkar gratis av snubben som vi köpte armbanden av..humm.. va med..eh såg ju Melody club..fy va fula de va! Haha värre än ja trott..de ser ju inte så snygga ut på bilder men värre verkligen mycket värre i verklighet. Oj just de. I fredes va jag Danny, Jemima och debbs (två andra systar haha) på Alkazar...öh.. inte min ide. Debbes...vi stod absolut inte längst fram av Dannys bedjan..


- nää ja vill inte stå lägnst fram, då vet man aldrig vad man får i röven.


Haha


Aja god natt med er!





Presentation


Jag är ingen kändis, ingen historisk människa, kanske enkel. Men detta är jag och min vardag.

Omröstning

Vilken månad blir den bästa för dig?
 Juni
 Juli
 Augusti

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards