BaraHanna

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Johanna - 3 augusti 2009 22:05

Halloj Halloj


Är hemma i Osby hos familjen nu med Danny..vi åkte igår kväll. Idag så har vi bara tagit det lugnt sen åkte vi och lillsyrran Vanessa till Ikea. Blev lite fynd där som ja kommer använda till lite små fix hemma... =) Love Ikea. Har as ont fortfarande i magen efter alla köttbullar som man vräkte i sig där..

Har precis njutit av en kaffe och ska snart se på tv. Imon förhoppningsvis om de blir väder till det, skja vi åka till Åhus. Njuta av glass och köpa rökt fisk och bara gå längst hamnen.

 .................................................
...........................................


Innan i helgen 


Va på Melody club me Elleni och Alexandra i Lördes( annan syster, har sex syskon för er som inte vet) sen senare på kvällen mötte vi upp Maja, Linnea, Tabbe och Anna på morfars..mys..Har varit Marin festival i Halmstad under helgen. Har för första gången åkt rally bilarna och verkligen kommit någonstanns med bilen och inte bara runt runt rumnt..som alla andra gånger då ja inte fattat hur man körde..( ja vet....."! ) Jag, Elleni och Alexandra hade skit kul då vi körde..=) Sen så handlade jag skinn armband till mig och Danny. Skit snygga, och vi fick as många Tigerbalsam burkar gratis av snubben som vi köpte armbanden av..humm.. va med..eh såg ju Melody club..fy va fula de va! Haha värre än ja trott..de ser ju inte så snygga ut på bilder men värre verkligen mycket värre i verklighet. Oj just de. I fredes va jag Danny, Jemima och debbs (två andra systar haha) på Alkazar...öh.. inte min ide. Debbes...vi stod absolut inte längst fram av Dannys bedjan..


- nää ja vill inte stå lägnst fram, då vet man aldrig vad man får i röven.


Haha


Aja god natt med er!





Presentation


Jag är ingen kändis, ingen historisk människa, kanske enkel. Men detta är jag och min vardag.

Omröstning

Vilken månad blir den bästa för dig?
 Juni
 Juli
 Augusti

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards