BaraHanna

Alla inlägg den 18 september 2009

Av Johanna - 18 september 2009 11:45


MINA HJÄLTAR!


Nu är IDOL Ttillbaka igen. Tack och lov för det=)


När all adision är över så är jag nöjd. För ja är ute efter skratt, och är det några speciella artiser med så kollar jag. Än så länge har bara Markus och Amanda vunnit mitt hjärta så vi får väll se hur de blir i år.


Men här kommer iallafall några roliga klipp iallafall.=)


  









Åh måste berätta om en pinsam grej som hände imorse..eller egentligen är det inte pinsamt men man förstorar upp det så det blir pinsamt..iallafall...hade jobbat med mamma imorse och sedan va vi på frukost bufè och det blev en himla massa kaffe fast jag vet att ja inte ska dricka en massa...jaja men då så kände jag att jag verkligen behövde gå på toa..och det ända man kom på va mc donalds så klart..och det blev så pinsamt liksom för jag får för mig att alla ska glo om ja inte betsällr utan rusar in på dasset och att de ska tänka - jaha handla kan hon inte men förorena toan de kan hon minsann! Typ den stilen..varför tycker man sånt e skämmit? Men så efter mycket tvivel så tog ja med en 20 lapp till en dricka om de nu skulle bli att alla följer mig in med blicken och sen tillbaka ut igen..men som tur va så var det ingen i kassan och jag kände mig fri och kunde andas hela vägen ut...Förstorade jag upp det hela? Absolut...men sån är jag.


Nu är jag i Halmstad igen och ändrar om lite i lägenheten som ser ut som kom-och-hjälp-mig-att dö-genom att-sätta eld på mig...







Nu är det Fredag och jag ska mot Halmstad=)

Presentation


Jag är ingen kändis, ingen historisk människa, kanske enkel. Men detta är jag och min vardag.

Omröstning

Vilken månad blir den bästa för dig?
 Juni
 Juli
 Augusti

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards